TIETOA MEISTÄ

Keitä me olemme?

Olemme kaksi ystävystä, jotka ovat kohdanneet elämän haasteita ja päättäneet tehdä muutoksen maailmassa. Yhdessä olemme perustaneet IBY ry:n, jonka tarkoituksena on auttaa nuoria löytämään oikean suunnan elämässään ja tekemään parempia valintoja. Pyrimme muuttamaan maailmaa yksi nuori kerrallaan. Sitoutumisemme kohdistuu tarjoamaan nuorille vahvan tukiverkon, jonka avulla he voivat saada tarvitsemaansa tukea ja ohjausta elämässään. Tavoitteenamme on edistää nuorten hyvinvointia ja auttaa heitä saavuttamaan täysi potentiaalinsa. Uskomme, että jokainen nuori ansaitsee mahdollisuuden menestyä, ja pyrimme auttamaan heitä saavuttamaan sen. "Innovatiivisuus on kyky nähdä mahdollisuuksia, joita muut eivät näe." - IBY ry

Meidän arvot

Vastullisuus


Rehellisyys


yhdenvertaisuus


Usein Kysytyt Kysymykset

1. Mikä on yhdistyksen tarkoitus ja missio?

Tavoitteenamme on vahvistaa nuorten hyvinvointia tarjoamalla monipuolisia palveluita ja toimintoja, jotka aktiivisesti edistävät heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan 

2. Millaisia palveluita tai ohjelmia yhdistys tarjoaa nuorille?

Olemme sitoutuneet nuorten tukemiseen tarjoamalla laadukasta mentorointia, yksilöllistä ohjausta elämän ja urapolun suunnitteluun sekä monipuolisia urheilullisia aktiviteetteja. Tavoitteemme on rohkaista nuoria kehittämään itsevarmuuttaan ja itseluottamustaan, kannustaa heitä löytämään omat vahvuutensa ja intohimonsa sekä luomaan merkityksellisiä suhteita toisiin samanhenkisiin nuoriin. 

 3Mitkä ovat yhdistyksen tulevaisuuden suunnitelmat? 

Keskeisenä tavoitteenamme on laajentaa yhteistyötä eri järjestöjen ja toimijoiden kanssa nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Pyrimme aktiivisesti luomaan vahvoja verkostoja, jotta voimme yhdessä vaikuttaa positiivisesti nuorten elämään ja tarjota heille monipuolisempia tukipalveluita. 

 4. Miten yhdistys varmistaa toimintansa avoimuuden ja läpinäkyvyyden?

Yhdistyksemme panostaa vahvasti toimintansa avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, sillä uskomme, että nämä arvot ovat keskeisiä menestyksekkään ja vaikuttavan nuorten hyvinvointityön perustana. Haluamme luoda ympäristön, jossa kaikki sidosryhmät, mukaan lukien erilaiset tahot ja vapaaehtoiset sekä yhteisöt, voivat tuntea olonsa tervetulleeksi ja kuulluksi. 

 5. Miten ihmiset voivat tukea yhdistyksen toimintaa?

Voit tukea meitä monin eri tavoin! Osallistumalla vapaaehtoistyöhön, lahjoittamalla, jakamalla meidän toimintaa somessa ja osallistumalla tapahtumiimme voit auttaa edistämään nuorten hyvinvointia.